Nesodden OBOS Breddecup 2019

Velkommen til Nesodden og OBOS Breddecup for G14-G15 (2005-2006) den 16-18 oktober

Vi ønsker velkommen til OBOS Breddecup den 16-18 oktober i regi av Nesodden IF Fotball. Cupen arrangeres for G14 (2006) og G15 (2005) lag.

Det spilles 11`er fotball.

Det vil bli spilt kamper på fortrinnsvis kunstgressbaner og enkelte kamper på gressbane.

Alle lag vil ha tilgang til garderober i forkant av kamper.

Vi har stor kafeteria med stor sittekapasitet.

Det kan tilbys rimelig overnatting på lokal skole for et begrenset antall lag.

Organisering

Lag deles inn i grupper med 4 lag. De 2 beste lagene i hver gruppe går videre til A-sluttspill mens plass 3 og 4 går videre til B-sluttspill. Alle lag er garantert 4 kamper.

Alle kamper vil være 2×25 minutter. Ved uavgjort i sluttspill vil det være 2 x 5 minutter ekstra omganger før straffespark konkurranse.

Vi etterstreber at alle lag spiller en kamp fredag kveld, og to kamper lørdag i gruppespillet. Alle sluttspill og plasseringskamper blir spilt søndag. Dette gjøres for å ta hensyn til belasting hos spillerne og at vi ønsker og opprettholde en så høy kvalitet som mulig på kampene.

Live oppdatering av resultater via cup manager.